Usein kysytyt kysymykset


Turvallisuus
 

Et menetä mitään ostamalla suomalaisia seuraajia, koska käytetty menetelmä on 100% luonnollinen. Seuraajat lähetetään myös vähitellen maksimaalisen uskottavuuden vuoksi.

Emme tarvitse salasanaasi mihinkään palveluihimme.

Maksaminen sosfollowers.fi-sivustolla on täysin turvallista. Kaikki tiedot, jotka annat meille maksun yhteydessä, ovat suojattuja ja salattuja SSL-protokollalla (Secure Sockets Layer). Meillä ei ole missään tapauksessa pääsyä pankkitietoihisi, ne siirretään koodattuna ja turvallisesti pankkiimme.

Lisäksi, jos tilaat Paypalin kautta, sinulla on ostajan takuu.

Kyllä, emme missään tapauksessa jaa ostotietojasi tai tietojasi muiden kanssa. Instagram-seuraajien ostaminen epäilyttävistä lähteistä on luonnollisesti epäilyttävää. SOSfollowers.fi:ssä tarjoamme 100% ammattimaista palvelua, joka on omistettu tekemään prosessista mahdollisimman helpon ja läpinäkyvän. Kun ostat meiltä, yksityisyytesi on täysin suojattu, eivätkä seuraajamme saa enemmän pääsyä tilillesi kuin sallit. He eivät näe henkilökohtaisia tietojasi, eikä kukaan SOSfollowers.fi:ssä pyydä tilisi yksityiskohtia.

SOSfollowers.fi:nä, arvostamme yksityisyyttä suuresti.

Lähetysprosessi

Huippuluokan teknologian ansiosta, sosfollowers.fi pystyy nopeasti aloittamaan tilauksesi käsittelyn, kun olet asettanut tilisi. Odotteluaika riippuu täysin nykyisestä kysynnästä ja käsittelyjonossa olevien tilausten määrästä. Vaikka aika voi vaihdella, ensimmäiset lähetykset tehdään 1-12 tuntia tilauksen jälkeen seuraajille. Automaattisten tykkäysten asettaminen kestää 1-6 tuntia (jos tilattu).

Instagram-seuraajia lähetetään päivittäin: 30-200 seuraajaa päivässä suomalaisille seuraajille ja 100-1000 seuraajaa päivässä kansainvälisille seuraajille.

Automaattisten tykkäysten palvelussa tykkäykset lähetetään tuleviin julkaisuihisi. Tykkäykset saapuvat yleensä 0-30 minuuttia julkaisun jälkeen. Joskus saattaa käydä niin, että saat ne muutaman tunnin kuluessa. Jos et saa mitään 24 tunnin kuluessa, ota meihin yhteyttä online-chatin kautta.

Ympäristössä, jossa jopa omat ystäväsi voivat peruuttaa tilauksensa tililtäsi, olisi valhetta sanoa, ettet menettäisi mitään. Monet markkinatoimijat haluavat piilottaa tämän totuuden.

- Suomalaiset seuraajat:

Erittäin korkea laatu. Seuraajat ovat 100% suomalaisia, todellisia ja aktiivisia. Voittamaton laatu ja hinta. Seuraajamme eivät ole botteja. He ovat todellisia Instagramin käyttäjiä, jotka käyvät säännöllisesti Instagramin alustalla. Heidät saadaan sosiaalisen median mainostusmenetelmillä. Tehtävämme on tuoda sinulle aktiivisia ja todellisia suomalaisia seuraajia. On sitten sinun tehtäväsi kiinnittää heidän huomionsa ja saada heidät haluamaan jatkaa seuraamista. Tilaus toimitettuamme vakautamme tilin 7 päivän ajan mahdollisten menetysten kompensoimiseksi, joita voit kohdata (lasketaan, että 5-20% ihmisistä saattaa peruuttaa tilauksen).

- Kansainväliset seuraajat:

Kansainväliset profiilit ovat nyt 100% todellisia ja aktiivisia. Tilaus toimitettuamme vakautamme tilin 7 päivän ajan mahdollisten menetysten kompensoimiseksi, joita voit kohdata (lasketaan, että 30-80% ihmisistä saattaa peruuttaa tilauksen). Suosittelemme kuitenkin suosimaan suomalaisia seuraajia, jos etsit erinomaista seuraajien laatua.

Tärkeää: Tappioiden korvaustakuu on voimassa 7 päivää. SOSfollowers.fi ei voi olla vastuussa tappioista 7 päivän jälkeen. Jos olet menettänyt tilauksen jälkeen ja et ole saanut korvausta kahden päivän kuluessa, täytä "Täyttää" -lomake tilausnumerosi, sähköpostiosoitteesi, Instagramisi ja lähetettävän määrän kanssa.

SOSfollowers.fi tarjoaa sinulle yksinoikeuden Instagram-seuraajien ostoon, joka mahdollistaa päivittäisten seuraajalähetysten seuraamisen. Kun tiimimme on käsitellyt pyyntösi, saat sähköpostitse linkin, joka mahdollistaa pääsyn ja seuraamisen:

- lähetyspäivä ja -aika
- seuraajien määrä ennen lähetystä
- näyttökuva seuraajien määrästä lähetyksen jälkeen


Näin ollen voit päivittäin seurata seuraajamäärän kehitystä, tietää onko tilaus valmis vai ei, jos on, milloin jne. Jos huomaamme mahdollisia menetyksiä, ne korvataan automaattisesti seuraavana päivänä.

Ei. Pyydämme teitä asettamaan tilisi julkiseksi ennen Instagram-seuraajien ostamista. Tämä takaa nopean ja vaivattoman palvelun. Kun seuraajasi on lisätty, voit yksinkertaisesti ottaa yksityisyyden uudelleen käyttöön, eikä kukaan seuraajaluettelosi ulkopuolella voi nähdä profiiliasi.

-Suomalaiset seuraajat:

Erittäin hyvä laatu. Seuraajat ovat 100% suomalaisia, todellisia ja aktiivisia. Lyömätön laatu ja hinta. Tämä on parasta laatua, mitä markkinoilta löytyy. Seuraajamme eivät ole botteja. He ovat todellisia Instagramin käyttäjiä, jotka säännöllisesti käyvät Instagramissa. Heidät hankitaan sosiaalisen median mainostusmenetelmillä. Tehtävämme on tuoda sinulle aktiivisia ja todellisia suomalaisia seuraajia. Sinun tehtäväsi on sitten kiinnittää heidän huomionsa ja saada heidät haluamaan jatkaa sinun seuraamista. Toimituksen jälkeen tasapainotamme tilin 7 päivän ajan kompensoidaksemme mahdolliset menetykset, joita voit kohdata (laske 5-20% ihmisistä, jotka saattavat lopettaa seuraamisen).

- Kansainväliset seuraajat:

Kansainväliset profiilit ovat nyt 100% todellisia ja aktiivisia. Toimituksen jälkeen tasapainotamme tilin 7 päivän ajan kompensoidaksemme mahdolliset menetykset, joita voit kohdata (laske 30-80% ihmisistä, jotka saattavat lopettaa seuraamisen).
Suosittelemme kuitenkin suosimaan suomalaisia seuraajia, jos etsit erinomaista seuraajien laatua.

Tärkeää: Menetysten korvaustakuu on voimassa 7 päivää. SOSfollowers.fi ei voi olla vastuussa menetyksistä 7 päivän jälkeen. Jos olet kokenut menetyksiä tilauksesi jälkeen etkä ole saanut korvausta 2 päivän kuluessa, täytä "Täytä" lomake tilausnumerosi, sähköpostisi, Instagramisi ja lähetettävän määrän kanssa.

Kun lähetysoperaatio on aloitettu, sitä ei voi pysäyttää tai palata takaisin poistamaan tilaajia, tykkäyksiä jne. Jos pyydät peruutusta palvelun käynnistämisen jälkeen, emme voi palauttaa rahojasi.

Voimme lopettaa lähetykset tuleville päiville tai julkaisuille. Voit tehdä pyynnön sähköpostitse tai chatin kautta. Minkäänlaista hyvitystä ei tehdä, jos päätät peruuttaa lähetykset.

Käytämme omia sosiaalisen median sivujamme, sponsoroituja julkaisuja tai mainosalustoja edistääksemme tilejä. Palveluidemme tarkoituksena on ainoastaan edistää tiliäsi tai sisältöäsi, ja ne on tarkoitettu tähän tarkoitukseen. SOSfollowers ei voi olla vastuussa siitä, miten käytät sitä.

Tilauksen saatuaan

Ympäristössä, jossa omat ystäväsi voivat lopettaa tilauksesi, olisi valhetta sanoa, ettet menetä mitään. Monet markkinoilla olevat toimijat haluavat piilottaa tämän totuuden.

Suomalaiset seuraajat: ota huomioon, että 5-20% ihmisistä voi lopettaa tilauksen

Kansainväliset seuraajat: ota huomioon, että 30-80% ihmisistä voi lopettaa tilauksen).

Tärkeää: Menetysten korvaustakuu on voimassa vain suomalaisille seuraajille ja se on voimassa 7 päivää. SOSfollowers.fi ei voi olla vastuussa menetyksistä 7 päivän jälkeen. Jos olet menettänyt tilauksen jälkeen etkä ole saanut korvausta kahden päivän kuluessa, täytä "Täytä" -lomake tilausnumerosi, sähköpostiosoitteesi, Instagram-tunnuksesi ja lähetettävän määrän kanssa.

Jos etsit erinomaista laatua, suosittelemme vahvasti tilaamaan suomalaisia seuraajia.

Tykkäykset lähetetään joskus minuuttien, joskus tuntien kuluttua julkaisustasi. Jos et ole saanut tilaamiasi tykkäyksiä 24 tunnin kuluessa, tee pyyntö via online-chat Tai Tämä muoto.

Edistäminen

Haluatko tarjouskoodin ensimmäiselle ostokseesi?

Lähetä meille viesti online-chat Tai Tämä muoto jotta voimme neuvoa sinua ja tarjota sinulle räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Sur pc :
code promo sos followers

Sur mobile :
code promo sos followers

Contact

Voit ottaa meihin yhteyttä kautta online-chat tai tällä yhteydenottolomakkeella.

Asiakaspalvelumme on saatavilla vastaamaan kysymyksiisi:

- Maanantaista perjantaihin: klo 9.00-17.00
- Lauantai: Suljettu (kuitenkin päivystyksiä voi olla)
- Sunnuntai: Suljettu (kuitenkin päivystyksiä voi olla)

Vastaamme yleensä -24h (paitsi viikonloppuisin).

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai sivuston verkkokeskustelun kautta.

Neuvoja

Instagram-seuraajien ostaminen antaa sinulle mahdollisuuden herättää luottamusta, kunnioitusta ja vahvistaa asemaasi sosiaalisessa verkostossa kuten Instagramissa. Instagram-käyttäjät, jotka näkevät profiileja suurella seuraajamäärällä, ovat paljon todennäköisempiä tilaamaan tilisi, tykkäämään julkaisuistasi, ottamaan sinuun yhteyttä, työskentelemään kanssasi jne.

Jos haluat tulla Instagram-vaikuttajaksi tai työskennellä brändien kanssa, se voi olla mahdollista + 1000 Instagram-seuraajan kanssa. Tietenkin, mitä suurempi seuraajamäärä, sitä suurempi on mahdollisuutesi houkutella kohderyhmäsi huomio. Samoin, jos haluat myydä tuotteita tai palveluita Instagramissa, suuri seuraajamäärä auttaa sinua myymään ne nopeammin.

Jos haluat kehittää yritystäsi Instagramissa tai tulla suosituksi, Instagram-seuraajien ostaminen auttaa sinua vauhdittamaan tiliäsi nopeasti.

Tämän tekeminen ilman Instagram-seuraajien ostamista voi viedä aikaa, luoda tylsyyttä, turhautumista ja epätoivoa, koska on hyvin todennäköistä, että sitä ei koskaan tapahdu. Jos olet yrittänyt rakentaa mainettasi hitaasti, tiedämme kuinka vaikeaa se voi olla.

Instagram-seuraajien ostaminen antaa sinun herättää luottamusta ja houkutella kohderyhmäsi huomion. Näin ollen saat sitoutuneita ja päteviä seuraajia paljon nopeammin.

Neljästä viiteen kertaan päivässä postaaminen voi kestää vuosia kehittyäkseen - ja jotkut ihmiset saattavat viettää vuosikymmeniä selviytymään online-toiminnastaan ​​vähäisellä vaikutuksella. Kun käytät SOSfollowers.fi -palvelua, olet työskentelemässä ammattilaisten tiimin kanssa, joka pystyy tekemään sinut kuuluisaksi nopeasti.

Sur pc :
code promo sos followers

Sur mobile :
code promo sos followers