TietosuojakäytäntöKuka me olemme?

Verkkosivustomme osoite on: www.sosfollowers.fi .


Kerättyjen henkilötietojen käyttö


Tilastot ja yleisön mittaukset


Google Analytics, jonka evästekäytäntö löytyy seuraavasta linkistä: https://policies.google.com/privacy


SMS-viestit ja ilmoitukset


Tilaamalla SMS-ilmoituksia hyväksyt, että saat toistuvia automaattisia viestejä antamaasi puhelinnumeroon. Suostumus ei ole ostoehto. Vastaa STOP lopettaaksesi. Msg & Data -hinnat saattavat olla voimassa.


Henkilötietojesi käyttö


SOS FOLLOWERS saattaa käsitellä henkilötietojasi:
(a) tarjoamaan sinulle pyytämäsi tiedot tai palvelut; ja/tai
(b) kerätäkseen tietoa, joka auttaa meitä parantamaan sivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme (myös evästeiden avulla); ja/tai
(c) ottaakseen sinuun yhteyttä erilaisiin yritykseen liittyviin tapahtumiin.


Palvelukumppanit


Saattaisimme käyttää ulkopuolisten kumppaneiden ("Palvelukumppanit") asiantuntemusta, jotka voivat olla yrityksiä tai yksityishenkilöitä, auttamaan meitä palvelumme hallinnassa ja toiminnassa, varmistamaan palvelumme toiminnan meidän vastuullamme, suorittamaan palveluumme liittyviä toimintoja tai auttamaan meitä arvioimaan, kuinka palveluamme käytetään. Nämä palvelukumppanit pääsevät käsiksi henkilötietoihisi vain siinä määrin kuin se on välttämätöntä meille heidän suorittamiensa tehtävien suorittamiseksi, ja heillä on laillinen velvollisuus olla paljastamatta tai käyttämättä näitä tietoja muuhun tarkoitukseen.


Tietojesi säilytysajat


Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metadata säilytetään loputtomiin. Tämä mahdollistaa seuraavien kommenttien automaattisen hyväksymisen sen sijaan, että ne jäisivät moderaatiojonoon.


Käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivustollemme (jos se on mahdollista), säilytämme myös profiilissaan ilmoitetut henkilötiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilötietojaan milloin tahansa (paitsi he eivät voi muuttaa käyttäjänimeään). Sivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.


Oikeutesi tietoihisi


Jos sinulla on tili tai olet jättänyt kommentteja sivustolle, voit pyytää saada tiedoston, joka sisältää kaikki henkilötiedot, jotka meillä on sinusta, mukaan lukien ne, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää poistamaan sinua koskevat henkilötiedot. Tämä ei sisällä tietoja, joita säilytetään hallinnollisista, laillisista tai turvallisuussyistä.


Henkilötietojesi siirtäminen


Joissakin tilanteissa sosfollowers.fi voi olla pakotettu jakamaan henkilötietosi noudattaakseen sovellettavia lakeja tai vastatakseen päteviä viranomaisten (esim. tuomioistuin tai valtion virasto) pyyntöihin.


Sosfollowers.fi:n lailliset velvoitteet voivat vaatia jakamaan henkilötietosi, jos se uskoo vilpittömästi, että tämä toimenpide on välttämätön:


- Noudattamaan oikeudellista velvoitetta
- Suojatakseen ja puolustaakseen sosfollowers.fi:n oikeuksia tai omaisuutta
- Estämään tai tutkimaan mahdollisia palveluun liittyviä rikkomuksia
- Takaamaan palvelun käyttäjien tai yleisön turvallisuuden
- Suojautumaan mahdolliselta oikeudelliselta vastuultaTietojen eheys


Tietojesi säilyttäminen on meille ensisijaisen tärkeää.


On kuitenkin tärkeää huomata, että mikään digitaalisen tiedonsiirron tai tallennuksen menetelmä ei ole täysin turvallinen. Vaikka toteutamme kaikki kaupallisesti kohtuulliset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.


Rahoitustransaktiot


Voimme tarjota tuotteita ja/tai palveluita maksua vastaan palvelussamme. Tässä tapauksessa käytämme kolmannen osapuolen maksualustojen palveluita.


Emme säilytä tai kerää mitään maksutapaan liittyviä tietoja. Nämä tiedot lähetetään suoraan maksualustoillemme, ja niiden käyttöä säätelevät näiden omat tietosuojakäytännöt. Nämä maksualustat noudattavat PCI-DSS-standardeja, jotka on laatinut PCI:n turvallisuusstandardien neuvosto, joka on suurten yritysten, kuten Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin, yhteinen aloite. PCI-DSS-standardit takaavat maksutietojen turvallisen käsittelyn.