Keitä me olemme?


Tiedämme, että Instagramissa menestyminen on erittäin vaikeaa ja joskus epäreilua, ja ehkä se on syy, miksi olet tällä sivustolla miettimässä, pitäisikö sinun ostaa seuraajia ja tykkäyksiä antaaksesi boostia tilillesi.

Sinulla on varmasti kysymyksiä, kuten:

• Onko se laillista?

• Onko epäreilua ostaa tällaisia palveluita?

• Voiko tilisi saada rangaistuksia?

On täysin normaalia, että nämä kysymykset tulevat mieleesi. Loppujen lopuksi monet sivustot yrittävät saada sinut ajattelemaan, että seuraajien tai tykkäysten ostaminen on epärehellistä toimintaa eikä sitä pitäisi tehdä.

Nykyään monet ihmiset työskentelevät kovasti ja olet varmasti yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat:

• Loistaa Instagramissa ja tehdä siitä tulonlähteen

• Levittää toimintaasi, sisältöäsi tai elämäntapaasi laajemmassa mittakaavassa

• Välittää arvosi, viestisi laajemmalle kohderyhmälle

Ehkä tunnistat itsesi seuraavista havainnoista:

• Työskentelet kovasti ja sinnikkäästi tarjotaksesi laadukasta sisältöä Instagram-tilillesi

• Huolimatta ponnisteluistasi huomaat, että tykkäykset ja seuraajat eivät kasva

• Mietit, miten saada Instagram-tilisi arvoiselleen tasolle

Kyllä:

• Tykkäykset ja seuraajat eivät määrittele tilin laatua

• On parempi läpimurto ja saada se luonnollisesti

• Huolimatta laadukkaasta sisällöstä, jos sinulla ei ole hyvää seuraajapohjaa, tilisi voi olla vaikea lähteä lentoon.

Tämä on Instagramin laki, valitettavasti seuraajien ja tykkäysten määrä on tärkeämpää kuin sisällön laatu. Ihmiset katsovat, kuinka monta seuraajaa sinulla on, ennen kuin he päättävät seurata sinua tai ei…

Mutta:

• Kuinka moni lahjakas ihminen lopettaa Instagram-toimintansa, koska he eivät tunne olevansa tarpeeksi arvostettuja?

• Kuinka moni ihminen lopettaa tai ei jaa sisältöä, koska heillä ei ole tarpeeksi seuraajia tilillään?

• Kuinka moni ihminen kokee epäreiluksi nähdä tilit, joilla ei ole lisäarvoa, seuraajia enemmän kuin heidän tilillään?

Ei:

• Emme halua, että kuulut niihin ihmisiin, jotka lopettavat!

• Emme halua, että kyseenalaistat työsi laadun vain siksi, että sinulla ei ole tarpeeksi tykkäyksiä tai seuraajia, se ei määritä laatua!

• Emme halua, että olet rohkaistunut julkaisemaan sisältöä vain siksi, että pelkäät saavasi vain muutaman tykkäyksen ja että ystäväsi näkevät sen!

Aiomme auttaa sinua lisäämään seuraajiasi ja tykkäyksiäsi, jotta voit keskittyä vain siihen, mitä osaat ja rakastat tehdä parhaiten: sisältöösi ja ei mihinkään muuhun!

Seuraajien, Instagram-tykkäysten ostaminen on laillista toimintaa. Tavoitteenamme on tukea sinua Instagram-kehityksessäsi ja auttaa sinua saamaan tilisi lentoon. Palveluidemme avulla tilisi ei ole vaarassa saada rangaistuksia, koska käytämme luonnollisia menetelmiä. Boostaa Instagram-tilisi jo tänään SOSfollowers.fi:n avulla ja tee se täysin huoletta.

Perustajan viesti:

Valmistuttuani markkinoinnin ja myynnin maisteriksi Nancysta, ymmärsin hyvin nopeasti sosiaalisen median ja erityisesti Instagramin tarjoamat mahdollisuudet. Kokosin pienen tiimin ja perustin Instagram-palveluihin keskittyvän yrityksen: sosfollowers.fi.

Perustaessani sosfollowers.fi:n tiesin jo, että alalle, jolle olin suuntautumassa, oli paljon kilpailijoita ja erottuminen joukosta olisi epäilemättä vaikea tehtävä, mutta kaukana mahdottomasta. Erittäin kilpailullisessa ympäristössä, jossa on haitallisia sivustoja (pahimmillaan monia huijareita), me tiimini kanssa otimme käyttöön erilaisia keinoja, jotka voisivat auttaa sosfollowers.fi:ä saavuttamaan luotettavan ja vakavan sivuston aseman asiakkaiden keskuudessa.

Haasteena oli tarjota palvelu, joka on sekä nopea, erittäin laadukas että erittäin edullinen. Itse asiassa kilpailijoiden hinnat olivat tuolloin erittäin korkeat. Niinpä suunnittelimme erilaisia palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat suunnata siihen, joka sopii heille parhaiten. Sosfollowers.fi korostaa myös palveluidensa räätälöitävyyttä, antaen asiakkaalle mahdollisuuden tehdä räätälöity tilaus tarpeidensa ja ostovoimansa mukaan.

Tiimini kanssa pyrimme jatkuvasti uusiin palveluihin, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet. Vain 2 vuodessa onnistuimme nostamaan sosfollowers.fi:n ensimmäiseksi tässä liiketoiminnassa Suomen markkinoilla. Valitsemalla sosfollowers.fi:n saat siis tekemistä vakavien, omistautuneiden ja pätevien ihmisten kanssa. Tänään sitoudumme tukemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla Instagram-kehityksessäsi.

Voit luottaa meihin silmät kiinni. Nähdään pian

SOSfollowers.fi:ssä Ismail - SOSfollowers.fi:n perustaja