Ehdot ja käyttöehdot


Yleiset myyntiehdot - Yleiset myyntiehdot


(viimeisin päivitys: 26.05.2021)
SOSFOLLOWERS.fi:n tarjoamien palveluiden käyttö edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. Rekisteröitymällä tai käyttämällä palveluitamme tunnustat lukeneesi ja ymmärtäneesi seuraavat käyttöehdot, eikä SOSFOLLOWERS.fi:ta voida missään tapauksessa pitää vastuullisena käyttäjien tappioista, jotka eivät olisi lukeneet alla olevia käyttöehtoja. Tilauksen tekeminen SOSFOLLOWERS:ltä tarkoittaa automaattisesti kaikkien alla olevien palveluehtojen hyväksymistä, olitpa lukenut ne tai et.


1 artikla: KOHTEET


Näiden myyntiehtojen tarkoituksena on määritellä sopimussuhteet SOS FOLLOWERS:in ja ostajan välillä sekä ehdot, jotka koskevat kaikkia ostoksia, jotka on tehty verkkokaupan www.sosfollowers.fi kautta, olipa ostaja ammattilainen tai kuluttaja. Tuotteen hankkiminen tämän sivuston kautta merkitsee ostajan ehdotonta hyväksyntää näille myyntiehdoille. Nämä myyntiehdot ovat voimassa kaikkien muiden yleisten tai erityisten ehtojen yläpuolella, ellei SOS FOLLOWERS ole nimenomaisesti hyväksynyt niitä. Pidätämme oikeuden muuttaa myyntiehtojamme milloin tahansa. Tässä tapauksessa sovellettavat ehdot ovat ostohetken ehdot.


2 artikla: HINNAT


Hinnat on ilmoitettu € (euroina) ja sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai keskeyttää Palvelun (sekä minkä tahansa osan tai sisällön Palvelusta) ilman ennakkoilmoitusta ja milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle minkään hinnanmuutoksen, palvelun keskeyttämisen tai keskeyttämisen seurauksista.


3 artikla: TUOTTEET TAI PALVELUT


Jotkut tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavilla ainoastaan verkossa verkkosivustollamme. Nämä tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla rajoitetusti.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle ja missä tahansa maantieteellisessä tai oikeudellisessa toimintaympäristössä. Saatamme harjoittaa tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun määrää, jonka tarjoamme. Kaikki tuotekuvaukset ja kaikki tuotteiden hinnat voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta omalla harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Kaikki tämän sivuston tarjoamat palvelut tai tuotteet ovat mitättömiä, jos laki kieltää ne.
Käytät SOSFOLLOWERS-verkkosivustoa vain tavalla, joka kunnioittaa kaikkia Instagram/facebook/twitter/youtube/other social media sites -sivustojen Käyttöehdot-sivulla tehdyt sopimukset.
Emme takaa, että kaikkien tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muiden hankkimiesi tai ostamiesi tuotteiden laatu vastaa odotuksiasi, emmekä takaa, että Palvelussa olevat virheet korjataan. Instagramin päivitysten tai ihmisten omien aloitteiden vuoksi saatat kohdata tappioita tilaajissa, tykkäyksissä, näkemyksissä, kommenteissa ja muissa palveluissa, jotka lähetetään tilillesi. Missään tapauksessa sosfollowers.fi ei voi olla vastuussa näistä tappioista. Lisäksi on kiellettyä ostaa palvelujamme henkilölle tai yritykselle, joka ei ole antanut sinulle suostumustaan.
SOSFOLLOWERS:ia käytetään vain Instagram/Twitter/Facebook/TikTok tai sosiaalisen tilisi mainostamiseen ja "Näkyvyytesi" lisäämiseen.
Emme takaa, että uudet seuraajasi tulevat vuorovaikutuksessa kanssasi, takaamme vain, että saat seuraajat, joista maksat.
Emme takaa, että 100% tileistämme on profiilikuvaa, täydellistä biografiaa ja ladattuja kuvia.
Instagramin suomalaiset seuraajat: seuraajat tuodaan suomalaisten kilpailujen kautta. Ihmiset, jotka tulevat seuraamaan sinua, ymmärtävät suomea. Sijainnin suhteen he ovat pääasiassa Suomesta, mutta koska suomea ei puhuta ainoastaan Suomessa, saatat saada myös tilejä, jotka ovat sijoitettuina muihin maihin. Koska seuraajien ostolla on rajansa, emme voi taata, että kaikki saamasi seuraajat sijaitsevat Suomessa.
Jos Instagram-tililläsi on yli 2000

seuraajaa, emme voi taata 100%:n vakaata toimitusta, koska emme tunne aiemmin toimitettujen tilaajien alkuperää ja laatua. Emme voi korvata tappioita, jotka johtuvat aikaisemmista ostoksistasi tai huonolaatuisesta tilistä, jota ei haluta seurata. Jos huomaamme tililläsi epätavallisia ja suuria tappioita, joudumme lopettamaan toimituksemme.
Et lataa mitään SOSFOLLOWERS-sivustolle, mukaan lukien alastomuus tai muu materiaali, joka ei ole hyväksytty tai sopiva Instagram/Twitter/Facebook tai Social Media -yhteisölle.
Yksityisiä tilejä ei hyvitetä. Varmista ennen tilaamista, että tilisi on julkinen.
Vastuuvapauslauseke:
SOSFOLLOWERS ei ole vastuussa vahingoista, joita sinä tai yrityksesi saattavat kärsiä.
Tilin keskeyttäminen:
SOSFOLLOWERS ei ole vastuussa mistään Instagramin, Twitterin, Facebookin, YouTuben tai muiden sosiaalisen median tekemistä tilin keskeyttämisistä tai kuvien poistoista.
Käytämme omia sosiaalisen median sivujamme, sponsoroituja julkaisuja tai mainosalustoja tilien mainostamiseen. Palvelujemme ainoa tarkoitus on mainostaa tiliäsi tai sisältöäsi, ja niitä tulee käyttää tähän tarkoitukseen. SOSfollowers ei voi olla vastuussa siitä, miten käytät sitä.
Jokaisen ostoksen tulee olla harkittu. Seuraajien, tykkäysten jne. ostaminen voi vaikuttaa tilisi strategiaan ja imagoon. Olet vastuussa ostoksestasi. SOSFOLLOWERS ei voi olla vastuussa imagoistasi, kun lähetykset on lopetettu.


4 artikla: LASKUTUKSEN JA TILITIEDON TARKKUUS


Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa tilauksesta, jonka teet meiltä. Saatamme omalla harkintamme mukaan vähentää tai peruuttaa henkilökohtaisesti, perheittäin tai tilauksittain ostetut määrät. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samasta asiakastilistä, samasta luottokortista ja/tai tilauksia, jotka käyttävät samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tilauksen tai peruutamme sen, saatamme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostitse ja/tai laskutusosoitteessa / puhelinnumerossa, jonka annoit tilauksen teon yhteydessä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka meidän harkintamme mukaan näyttävät tulevan kauppiaiden, jälleenmyyjien tai jakelijoiden toimesta.
Hyväksyt antavasi ajantasaiset, täydelliset ja tarkat tilaus- ja tilitiedot kaikille kaupassamme tekemillesi tilauksille. Sitoudut päivittämään nopeasti tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, luottokorttinumerosi ja vanhentumispäivät, jotta voimme suorittaa transaktiosi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.
Lisätietoja on Palautuskäytännössämme.


5 artikla: MAKSUEHDOT


Maksut ovat maksettavissa tilauksen yhteydessä.
Asiakas voi tehdä tilauksen tällä sivustolla ja suorittaa maksunsa luottokortilla. Luottokorttimaksut tehdään turvallisten transaktioiden kautta, jotka tarjoaa online-maksualustan tarjoaja.
Luottokorttimaksujen yhteydessä SOS FOLLOWERS:lla ei ole pääsyä asiakkaan maksuvälineitä koskeviin tietoihin. Maksu suoritetaan suoraan pankin käsiin.


6 artikla: TOIMITUS


Toimitusajat voivat vaihdella palvelun luonteen ja tilatun määrän mukaan.
Manuaalinen toimitus vahvistetaan manuaalisesti maksun vastaanottamisen jälkeen. Se toteutetaan 24h/72h työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä SOS FOLLOWERS -sivuston kautta. Tämä aika voi muuttua asiakkaan pyynnöstä tilauksen yhteydessä.
Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi:
- Maanantaista perjantaihin: klo 9.00-17.00
- Lauantai: Suljettu (kuitenkin varallaoloja voi olla)
- Sunnuntai: Suljettu (kuitenkin varallaoloja voi olla)
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai sivuston online-chatin kautta.
Tilaukset, jotka tehdään näiden aikojen ulkopuolella, voidaan siirtää seuraavaan aamuun.
SOSFOLLOWERS ei takaa toimitusaikoja palveluille. Tarjoamme parhaan arviomme siitä, milloin tilaus toimitetaan. Tämä on vain arvio, eikä SOSFOLLOWERS hyvitä käsiteltäviä tilauksia, jos mielestäsi ne vievät liikaa aikaa.

SOSFOLLOWERS pyrkii toimittamaan tarkalleen sen, mitä j

älleenmyyjämme odottavat meiltä. Pidätämme oikeuden muuttaa palvelutyyppiä, jos katsoemme, että tilauksen suorittaminen on välttämätöntä.
Asiakas voi kuitenkin pyytää tilauksensa peruuttamista ja hyvitystä, jos alun perin suunniteltu toimitusaika ylittyy yli 30 päivällä.
SINUN ON EHDOTTOMASTI NOUDATETTAVA NÄITÄ OHJEITA LÄHETYSTEN SUJUVAN KULUN VARMISTAMISEKSI:
- Älä aseta tiliä yksityiseksi (koskee kaikkia tilattuja palveluita). Jos asetat profiilisi yksityiseksi tänä aikana, lähetykset eivät voi toteutua.

- Älä muuta nimeä ennen lähetysten päättymistä.

- Älä tilaa muualta välttääksesi sekaannuksen saamiesi seuraajien suhteen. Muiden sivustojen ostamista seuraajista johtuvia tappioita ei korvata.
- On ehdottoman kiellettyä käyttää palvelujamme tileille, jotka eivät kuulu sinulle ja/tai ilman tilin omistajan suostumusta.

- Älä poista saamiasi seuraajia. Jos huomaamme poistotoimia, lähetykset pysäytetään eikä hyvitystä voida pyytää.

Jos et noudata näitä ohjeita, lähetykset peruuntuvat automaattisesti ja saatat olla vastaanottamatta tilaustasi.
Emme hyvitä mitään tilausta, jota ei ole voitu toimittaa näiden ehtojen noudattamisen takia. Hyvitystä ei voi pyytää lähetyksen aloittamisen jälkeen. 

 

Artikkeli 7: PALAUTUS


Kun tilaus on tehty, sitä ei voi peruuttaa.

Hyväksyt, että maksun suorittamisen jälkeen et haasta meitä eikä tee takaisinperintää mistään syystä.

Jos haet palautusta meiltä tilauksen jälkeen, pidätämme oikeuden peruuttaa kaikki tulevat tilaukset, estää sinut sivustoltamme. Pidätämme myös oikeuden poistaa kaikki seuraajat tai kaiken, mitä olemme toimittaneet sinun tai asiakkaidesi Instagram/Facebook/Twitter tai muun sosiaalisen median tilille.

SOSFOLLOWERS-sivustolla tehdyt tilaukset eivät ole palautettavissa eikä niitä voi peruuttaa, kun ne on tehty. Jos tilausta ei voida toimittaa, saat palautuskrediitin SOSFOLLOWERS-tilillesi.

Hukatut tilaukset tai yksityiselle tilille tehdyt tilaukset eivät oikeuta palautukseen. Varmista, että vahvistat jokaisen tilauksen ennen sen tekemistä.

Kaikki petollinen toiminta, kuten luvattomien tai varastettujen luottokorttien käyttö, johtaa tilisi lopettamiseen. Poikkeuksia ei ole.
Instagramin päivitysten tai ihmisten omien aloitteiden vuoksi saatat kohdata menetyksiä seuraajissa, tykkäyksissä, näkymissä, kommenteissa ja muissa tilillesi lähetetyissä palveluissa. Missään tapauksessa sosfollowers.fi ei voi olla vastuussa näistä menetyksistä.


Artikkeli 8: LASKUTUS


SOS FOLLOWERS lähettää tai asettaa asiakkaan saataville sähköisen laskun jokaisen maksun jälkeen. Asiakas hyväksyy nimenomaisesti sähköisten laskujen vastaanottamisen.


Artikkeli 9: TAKUUN POISSULKEMINEN JA VASTUUN RAJOITTAMINEN


Emme takaa tai väitä missään olosuhteissa, että palvelumme käyttö olisi katkoton, nopea, turvallinen tai virheetön. Emme takaa, että palvelun käytön kautta saavutetut tulokset olisivat tarkkoja tai luotettavia. Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun käytöstä määrittämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman, että sinua varoitetaan etukäteen.
Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käytön tai sen käyttämättömyyden riski on sinun. Palvelu sekä kaikki tuotteet ja palvelut, jotka toimitetaan sinulle palvelun kautta, ovat (ellei meiltä ole toisin ilmoitettu) käytettävissäsi "sellaisinaan" ja "saatavuuden mukaan", ilman esityksiä, takuita tai ehtoja, olivatpa ne ilmaistuja tai oletettuja, mukaan lukien kaikki oletetut takuut kaupallisuudesta tai markkinakelpoisuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyydestä, omistusoikeudesta ja tekijänoikeuden loukkaamattomuudesta.
SOS FOLLOWERS, johtajamme, vastuuhenkilömme, työntekijämme, liitännäisyhtiömme, agenttimme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme ja lisenssinantajamme eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vammasta, menetyksestä, vaatimuksesta tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rankaisevista, erityisistä tai seurauksellisista vahingoista, minkä tyyppisiä tahansa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen voiton, liikevaihdon, säästöjen, tietojen menetykseen, korvauskustannuksiin tai mihinkään vastaaviin vahinkoihin, olivatpa ne sopimusperusteisia, laittomia (myös huolimattomuuden tapauksessa), ehdottomasta vastuusta tai muista, jotka johtuvat palvelun tai minkä tahansa palvelusta saadun tuotteen käytöstä, tai minkä tahansa muun palvelun tai minkä tahansa tuotteen käytöstä johtuvan vaatimuksen yhteydessä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen mihinkään virheeseen tai laiminlyöntiin kaikessa sisällössä, tai minkä tahansa tyyppisen menetyksen tai vahingon, joka johtuu palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) julkaisemisesta, lähettämisestä tai muuten saataville asettamisesta palvelun kautta, vaikka sinua olisi varoitettu niiden mahdollisuudesta. Koska jotkin osavaltiot tai oikeusjärjestelmät eivät salli seurauksellisten tai satunnaisten vahinkojen vastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme on rajoitettu laissa sallittuun enimmäismäärään.


Käyttöehdot


(viimeisin päivitys: 30.4.2021)


Artikkeli 1: TARKOITUS


Näiden Käyttöehtojen tarkoituksena on määritellä ehdot, joilla sosfollowers.fi tarjoaa Palveluja Käyttäjille. Kaikkien sosfollowers.fi:n tarjoamien Palvelujen käytön tulee olla näiden Käyttöehtojen mukaisia.


Artikkeli 2: NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN HYVÄKSYMINEN


Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa ja hyväksyneensä nimenomaisesti ja ehdottomasti nämä Käyttöehdot voimassa olevana versiona verkkosivustolle pääsyn ja sosfollowers.fi:n tarjoamien palvelujen tilaamisen päivänä. sosfollowers.fi pidättää oikeuden muuttaa milloin tahansa näiden Käyttöehtojen kaikkia tai osaa. Käyttäjien tehtävänä on säännöllisesti tarkistaa viimeisimmän tarkistuksen päivämäärä ja ottaa selvää tämän asiakirjan uusimmasta versiosta.


Artikkeli 3: INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS


Käyttäjä tunnustaa, että sosfollowers.fi on ainoa sosfollowers.fi:n verkkosivuston ja toimituksellisen sisällön tekijänoikeuksien haltija. Näiden Käyttöehtojen mitään kohtaa ei voida tulkita niin, että se myöntäisi Käyttäjälle lisenssin tekijänoikeuksiin, joista sosfollowers.fi saattaa olla omistaja tai joita sillä on yksinomainen oikeus käyttää. sosfollowers.fi myöntää ainoastaan oikeuden tarkastella toimituksellista sisältöään henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön, julkisen katselun tai levityksen ollessa kielletty. Siksi sosfollowers.fi:n toimituksellisen sisällön tai sen verkkosivuston luvaton esittäminen, kopioiminen tai hyödyntäminen sekä kaikki muut tekijänoikeudet on ehdottomasti kielletty ja niistä voidaan nostaa oikeusjuttu. Rikkomuksiin syyllistyvä henkilö voi joutua siviili- ja rikosoikeudellisiin seuraamuksiin, erityisesti tekijänoikeuslain L. 335.2 ja L. 343.1 artikloissa säädettyihin rangaistuksiin.


Artikkeli 4: VASTUU


Käyttäjä tunnustaa nimenomaisesti, että hänen on käytettävä harkintaa toimituksellisen sisällön käytössä ja kannettava kaikki siihen liittyvät riskit, erityisesti kun hän luottaa sisällön ajankohtaisuuteen, hyödyllisyyteen tai täydellisyyteen, ja suoritettava kaikki tarkistukset omalla vastuullaan.
sosfollowers.fi:n tiimi tekee kaiken sen mielestä tarvittavan huolellisuuden toimituksellisen sisällön kokoamiseksi. Kuitenkaan sosfollowers.fi ei takaa toimituksellisen sisällön tietojen luotettavuutta. Tältä osin sosfollowers.fi ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat Käyttäjän toimituksellisen sisällön tietojen käytöstä mihin tahansa tarkoitukseen.
Palvelujen käyttö tapahtuu Käyttäjän omalla vastuulla, erityisesti tiedostojen, tiedostojen tai ohjelmistojen lataamisen suhteen, mikä saattaa vahingoittaa hänen tietokonettaan. sosfollowers.fi:n vastuuta ei voida erityisesti vaatia tietojen menetyksestä, viruksista, tietokoneongelmista tai vahingoista, jotka vaikuttavat hänen tietokoneeseensa.
sosfollowers.fi ei takaa, että tarjotut Palvelut vastaavat Käyttäjän odotuksia.
sosfollowers.fi ei takaa sisällön laatua ja/tai laillisuutta tai sen lainmukaisuutta, jos sosfollowers.fi ei ole luonut sisältöä, erityisesti Käyttäjän esittämää sisältöä tai linkin kautta saatavilla olevia ulkopuolisia sivustoja.
sosfollowers.fi ei ole vastuussa Käyttäjän oikeuksia, erityisesti yksityisoikeuksia, rikkovien tietojen levittämisestä.
sosfollowers.fi ei ole vastuussa teknisistä syistä aiheutuvista vahingoista, erityisesti verkkosivuston saatavuuden puutteesta tai sen toimintahäiriöistä.
sosfollowers.fi ei ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, kuten taloudellisista menetyksistä, ansionmenetyksestä, häiriöistä mistä tahansa syystä, jotka saattavat johtua Palvelujen käytöstä tai niiden käytön mahdottomuudesta.
Lisäksi Käyttäjä takaa sosfollowers.fi:lle, ettei hänelle tehdä minkäänlaista vaatimusta tai toimenpidettä mistä tahansa syystä ja mistä tahansa syystä, ja yleisesti ottaen tietojen tai tietojen syöttämisen yhteydessä, jokainen henkilö, joka

katsoo olevansa loukattu, koska hänen tietonsa tai tietonsa on julkaistu verkkosivustolla, ja sitoutuu pitämään sen vapaana kaikista oikeudenkäynti- ja oikeuden ulkopuolisista kustannuksista, jotka saattavat johtua siitä.


Artikkeli 5: INTERNET-RISKIEN HYVÄKSYMINEN


Käyttäjä tunnustaa tuntevansa Internetin, sen ominaisuudet ja rajoitukset ja tunnustaa erityisesti:
Että Internet on avoin verkko, jota sosfollowers.fi ei voi hallita, ja että Internetissä liikkuvat tiedot ovat vain suhteellisen luotettavia eikä niitä erityisesti suojata mahdollisia väärinkäytöksiä tai hakkerointeja vastaan.
Että Käyttäjän niin sanottuja herkkiä tietoja sisältävien tietojen mahdollinen viestintä tapahtuu hänen omalla vastuullaan.
Tuntevansa Internet-verkon luonteen, erityisesti sen tekniset suorituskyvyn ja vasteajan tietojen tarkastelemiseen, kyselyihin tai siirtoihin.
sosfollowers.fi ei voi taata, ettei vaihdettuja tietoja siepata kolmansien osapuolten toimesta, eikä se voi taata vaihtojen luottamuksellisuutta.
sosfollowers.fi informoi Käyttäjää Internetissä noudatettavista säännöistä ja käytännöistä, jotka tunnetaan nimellä Netiquette, sekä erilaisista deontologisista koodeista, erityisesti Internetin peruskirjasta, joka on saatavilla Internetissä.


Artikkeli 6: PALVELUJEN SAATAVUUS


Periaatteessa sosfollowers.fi on Käyttäjien saatavilla 7 päivää viikossa ja 24 tuntia vuorokaudessa, paitsi jos se keskeytetään, suunnitellusti tai ei, ylläpitotöiden tai ylivoimaisen esteen vuoksi. Jos Palveluihin ei pääse, sosfollowers.fi pyrkii tekemään parhaansa Palvelujen saatavuuden palauttamiseksi ja pyrkii ilmoittamaan Käyttäjille etukäteen toimenpiteiden päivämäärät ja ajat. Koska se on velvollinen vain keinoihin, sosfollowers.fi ei ole vastuussa mistään vahingoista, joita aiheutuu Palvelujen saatavuuden puutteesta.
sosfollowers.fi pidättää oikeuden kieltää miltä tahansa Käyttäjältä pääsy kaikkiin tai osaan sosfollowers.fi-verkkosivustoa yksipuolisesti ja ilman ennakkoilmoitusta, erityisesti jos Käyttäjä rikkoo näitä Käyttöehtoja ilmeisesti. sosfollowers.fi pidättää myös oikeuden keskeyttää minkä tahansa Käyttäjän tilin ilman ennakkoilmoitusta, ilman että tämän keskeytyksen perusteita on perusteltava ja ilman että siitä voidaan vaatia minkäänlaista korvausta, erityisesti taloudellista.
Käyttäjä tunnustaa, ettei sosfollowers.fi ole vastuussa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat Käyttäjän pääsyn ja/tai tilin poistamisesta sosfollowers.fi-verkkosivustolta.


Artikkeli 7: PALVELUJEN SAATAVUUSEHDOT


Palvelujen vapaan pääsyn ehdot: pääsy sosfollowers.fi-verkkosivuston toimitukselliseen sisältöön on täysin vapaa ja ilmainen.
Spesifisten palvelujen käyttöehdot: Spesifisten Palvelujen käyttäminen edellyttää, että Käyttäjä noudattaa rekisteröintimenettelyä, jossa hänen on annettava yhteystietonsa. Käyttäjä sitoutuu siihen, että antamansa tiedot, erityisesti henkilötiedot, ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia ja että hän tekee tarvittavat muutokset tähän tarkoitukseen.
Rekisteröitymisprosessi johtaa Käyttäjän henkilökohtaisen tilin luomiseen. Yksittäinen henkilö ei saa luoda useampaa kuin yhden tilin.
Tässä yhteydessä Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa ja hyväksyneensä nimenomaisesti nämä Käyttöehdot voimassa olevana versiona Spesifisten Palvelujen tilaamisen päivänä, kun hän lähettää rekisteröintilomakkeen, jossa lukee "Rekisteröitymällä vakuutat lukeneesi ja hyväksyneesi sosfollowers.fi:n käyttöehdot". Käyttäjän hyväksyntä, joka ilmaistaan klikkaamalla tai painamalla enter-näppäintä, on samanarvoinen kuin hänen käsialallaan allekirjoitettu hyväksyntänsä. Tämän klikkauksen tai painalluksen suorittamalla Käyttäjän katsotaan antaneen suostumuksensa peruuttamattomasti.


Artikkeli 8: HENKILÖTIEDOT - KERÄTTYJEN TIETOJEN LUOTTAMUKSELLISUUS


Tämä politiikka kattaa sen, miten käytämme henkilötietojasi. Otamme yksityisyytesi vakavasti ja teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Kaikki saadut henkilötiedot käytetään ainoastaan tilauksesi täyttämiseen.

Emme myy tai jaa tietojasi kenellekään. Kaikki tiedot salataan ja tallennetaan turvallisille palvelimille.


Artikkeli 9: SOVELLETTAVA LAKI - TOIMIVALLAN MYÖNTÄMINEN


Näitä Käyttöehtoja säätelee ranskalainen laki. Kaikki riidat, jotka liittyvät näiden ehtojen tulkintaan ja täytäntöönpanoon, kuuluvat yksinomaan ranskalaisille tuomioistuimille.


Artikkeli 10: ASIAKASPALVELU


Lähetä pyyntösi osoitteeseen contact@sosfollowers.fi